ilert enginyeria

A Ilert som una consultoria tècnica, experts en gestió integral de projectes d'enginyeria industrial, enginyeria comercial i enginyeria ambiental. També destaquem per la nostra especialització en enginyeria de muntanya.

Formem un equip multidisciplinari, professional i altament qualificat, creat l'any 1992 per en Jordi Dalmau, i que es fonamenta en la independència professional.

Una dilatada experiència, i la confiança d'importants empreses amb les que treballem regularment, han permès la consolidació de la nostra empresa dins el sector. Això ens possibilita donar resposta a les necessitats del nostre client amb total garantia de satisfacció.

El nostre principal objectiu a l'hora d'executar un projecte, és tractar de manera integrada l'execució d'instal·lacions, el procés industrial, la seguretat i la normativa mediambiental. D'aquesta manera podem donar una òptima solució de disseny per un mínim impacte al nostre entorn.

Ens diferenciem per la nostra metodologia de treball basada en fer partícip al nostre client en totes les fases de desenvolupament de la seva idea i integrant-lo dins el nostre equip de treball per fer realitat els seus projectes.

Tractem de manera integrada l'execució d'instal·lacions, el procés industrial, la seguretat i la normativa mediambiental

empresa

D'aquesta manera podem donar una òptima solució de disseny per un mínim impacte al nostre entorn

Oficines Centrals
ILERT
Avinguda Estudi General, 7
25001 LLEIDA
Tel. 973 260 111 · Fax 973 260 811
ilert@ilert.es
Tots els drets reservats © ILERT 2012 · Avís legal