nota legal

Els textos, imatges i la resta de continguts inclusos en aquest web són propietat exclusiva de ILERT, S.L., o dels seus respectius proveïdors o clients.

Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, ha de tenir el consentiment per escrit de ILERT, S.L., excepte quan s'indiqui lo contrari. Aquest web site pot contenir enllaços a pàgines exteriors, de les quals ILERT, S.L. no es fa responsable ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquests enllaços.

ILERT, S.L. es reserva el dret a modificar unilateralment la presentació i configuració del propi web, Aixa com els corresponents serveis i les condicions necessàries per al seu ús. També pot modificar sense previ avís les especificacions tècniques, equipament i fotografies dels productes, així com qualsevol altra informació aquí esposada.

Complint amb la Llei Orgànica 15/1999 Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades personals que ens faciliti queden tractades i incorporades als fitxers de ILERT, S.L. a fi de dur a terme la venda dels nostres serveis i l'enviament comunicacions comercials. Així mateix, vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a l'adreça, C/ Corregidor Escofet, 89, 1 CP 25005 - LLEIDA o bé a ilert@ilert.es

Oficines Centrals
ILERT
Avinguda Estudi General, 7
25001 LLEIDA
Tel. 973 260 111 · Fax 973 260 811
ilert@ilert.es
Tots els drets reservats © ILERT 2012 · Avís legal